Kirkefjerdingen skole. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Fem nye smittetilfeller – to klassetrinn berørt

Tirsdag er det meldt om fem nye smittetilfeller i Indre Østfold kommune. To er nærkontakter til tidligere smittetilfeller, to er smittet i forbindelse med utenlandsopphold og en med ukjent smittested.

– Det er påvist smitte av covid-19 tilknyttet 5. og 7. trinn ved Kirkefjerdingen skole. Dette medfører at smittesporingsteamet i kommunen har definert elevene i 5. og 7. trinn som nærkontakter. 23 elever og 3 ansatte skal være i karantene til og med 18. januar. Ansatte og foresatte til de aktuelle elevene er informert, opplyser Indre Østfold kommune på sine nettsider.

LES OGSÅ:

Trenger du å komme i kontakt med kommunen om brøyting og strøing av veier?

Koronaundersøkelse: Vi holder mer avstand