Mange hendelser i Østfold natt til fredag

Indre24
3 minutter lesetid

Politiet hadde nok å gjøre i Østfoldbyene natt til første nyttårsdag.

FREDRIKSTAD: Kl 2345. Mann i 20 årene pågrepet i en leilighet på Østsiden. Besittelse/salg av narkotika. Kjørt arrest og vil bli avhørt utover dagen.

SARPSBORG: Kl 0006. Mann i 30 årene bortvist fra Torget. Beruset og til sjenanse.

HALDEN: Kl. 0008. Mann 19 år, anmeldt for uvettig bruk av fyrverkeri ved Låby skole. En person fikk bl a hull i tøyet. Ble bortvist fra stedet.

FREDRIKSTAD: Kl 0058. Patruljen pågrep en mann i 20 årene for besittelse av narkotika i en sentrumsleilighet. Satt i arrest og vil bli avhørt utover dagen.

HALDEN: Kl 0130. Patruljen kom over en overstadig beruset mann i slutten av tenårene i sentrum. Ble kjørt hjem der noen kunne ta vare på ham.

FREDRIKSTAD: Kl. 0230. Patruljen anmelder bilfører, en mann i 20 årene, for promillekjøring på Veum. Blåseprøven viste 1,58 promille. Førerkortet tatt i beslag.

SARPSBORG: Kl. 0210. Patruljen sendt til en adresse på Alvim etter klager på feststøy. Beboer fikk pålegg om å dempe seg, noe som ble etterkommet.

HALDEN: Kl. 0255. Melding fra en privatadresse utenfor sentrum, om en beruset mann som ikke ville forlate stedet. Mannen i 20 årene bortvist fra adressen av patruljen.

ANNONSE

HALDEN: Kl 0354. Patruljen stanset en bil i Kirkeveien. Fører, en mann i 20 årene, anmeldt for promillekjøring. Blåseprøven avslørte 0,64 promille. Førerkortet tatt i beslag.

SARPSBORG: Kl. 0400. Melding om husbråk på en adresse på Greåker. En mann i 50 årene pågrepet for å ha utøvd vold mot et familiemedlem. Ikke behov for legetilsyn. Kjørt arrest for avhør når han blir edru.

FREDRIKSTAD/ GRESSVIK: Kl 0255. En ambulanse på Gressvik ba om bistand da en beruset mann i 60 årene hadde gått løs på dem da de kom for å hjelpe. Endte med at mannen ble kjørt i arrest da han var beruset og særdeles ugrei å ha med å gjøre. Blir anmeldt for dette.

ASKIM: Kl. 0357. Beruset mann i 20 årene innbragt drukkenskapsarrest, da han var beruset og kranglete mot andre på en adresse. Blir tatt vare på til han blir edru.

HALDEN: Patruljen kom over en dame i Marcus Thranes gate, som var blodig. Ved nærmere undersøkelse viste det seg at hun har falt og slått seg. Ble kjørt til legevakta av patruljen.

MOSS: Kl. 0356. Patruljen ville kontrollere en mann ved Mosseporten, som blødde fra hodet. Satte seg kraftig til motverge. Rev blant annet av en list på politibilen. Sparket etter, og var truende mot betjentene. Fremstilt for lege pga blødning fra hodet. Ble bandasjert og deretter bar det til drukkenskapsarresten. Var beruset og aggressiv. Blir opprettet sak.

(Kilde: Politiet i Øst)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.