Theodor Bye. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Ordføreren roser Marker-folk

I sin julehilsen skriver ordfører Theodor Bye at de kan med god grunn være stolte over å ha hatt lite koronasmitte i Marker gjennom 2020.

– Det er selvsagt mye tilfeldigheter, men det er samtidig grunn til å rose Markerfolk for å ha tatt situasjonen alvorlig, og ha gjort tilpasninger for å ivareta smittevernet. Vi ser i kommuner i nærheten at det er betydelig mer smitte enn her. I forbindelse med jul- og nyttårsmarkeringa vil det naturligvis bli flere mennesker som kommer sammen enn til vanlig, også i Marker. Det er først og fremst positivt, men det utgjør en risiko for at Koronasmitte kan spres. Så oppfordringen blir at vi må være ekstra påpasselige med avstand og smittehygiene nå, så vi fortsatt kan leve trygge liv, og fortsatt kunne si at vi har lite smitte her i Marker, skriver Bye på kommunens nettside.

Samtidig takker han alle som har stilt opp i dugnaden gjennom 2020.

ANNONSE

– Og jeg håper at dere deler optimismen med meg om at 2021 vil bli året hvor vi finner tilbake til normalen, skriver han.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE

Sarpsborg varsler enda strengere tiltak

Koronatelefonen har følgende telefontid i julen