Arkivfoto: Norsk Tipping

Seks østfoldinger ble millionærer

Over 40 personer ble millionærer i Norsk Tipping sin supertrekning lørdag. Flere av de heldige vinnerne bor i Østfold.

– Lørdag 19. desember endte Supertrekning-potten på 43 millioner kroner. Dermed fikk vi 43 ekstra milliongevinster á 1 million kroner, skriver Norsk Tipping på sine nettsider (ekstern lenke)

  • Kvinne i 30-årene fra Moss

Kvinnen fra Moss trengte ingen overbevisning fra Norsk Tipping. Hun kom med et realt jubelbrøl på direkten i stedet. – Tusen takk. Nå ble jeg så glad. Dette blir tidenes jul, sier hun. Hun vant på en kupong levert på mobilen i oktober. 

  • Kvinne i 50-åra fra Moss

Det tok litt tid før kvinnen trodde på vinnerbeskjeden hun fikk servert sent lørdag kveld. Men da hun fikk sjekket vinnernummeret, var hun klar for å ta inn over seg milliongevinsten. -Herregud. Det er helt sykt og helt utrolig, ler den ferske millionæren. – Mannen min vet det ikke ennå. Jeg måtte gå ut av rommet for å snakke, men jeg lagde noen tegn til han først, ler hun. – Da vi var ute og luftet hunden i stad, pratet vi om hva vi ville gjort dersom vi vant, avslutter kvinnen. 

  • Mann i 60-åra fra Sarpsborg

Det var kona til mannen som tok telefonen da Norsk Tipping ringte. Mannen hadde gått og lagt seg for kvelden og ble først irritert da kona vekket ham, men da han skjønte hvorfor, ble han glad.  – Kjempefint! Det var en fin førjulspresang! Jeg sa til kona når hun vekket meg at dette kan vel vente til i morgen, men nå skjønte jeg hvorfor, sier den glade sarpingen. 

ANNONSE

  • Mann i 40-åra fra Fredrikstad

Den heldige vinneren fra Fredrikstad svarte ikke på det første anropet fra Norsk Tipping. Han var selv inne og sjekket kupongen på mobilen og så at han vunnet 1 million kroner. – Jeg var ute og kjørte bil nemlig. Nummeret deres har jeg lagra, så da måtte jeg sjekke kupongen. Det kommer til å gå noen dager før dette går opp for meg. Moro er det, sier mannen og ler. Fredrikstad-mannen vant på en kupong levert på mobilen i oktober. Nå ser han fram mot en knallfin julefeiring. – Det blir en rolig feiring her i kveld. Pysjen er allerede på og samboeren smiler fra øre til øre.

  • Marit Synnøve Horvath, 79 år fra Halden

– Å, Gud bedre … Nei, er det sant? Herregud. Marit Synnøve Horvath hadde sett tv-trekningen og i tillegg fått med seg at en kvinne fra Halden var en av vinnerne i Lotto Supertrekning. – Dette var et sjokk. Jeg og barna har sendt inn mannen min sin Lotto-rekke siden han døde for åtte år siden – så denne premien skal vi dele. Vi hjelper en familie i Romania med penger, så de skal også få litt, forteller den glade vinneren. – Jeg har fire barn, ni barnebarn og elleve oldebarn, som jeg nå gleder meg til å dele nyheten med. 

  • Mann i 60-åra fra Moss

– Er det sant? Å … det er helt utrolig. Nå ble jeg ganske satt ut her, sier mannen i 60-åra. Han bor og oppholder seg i England, og tok beskjeden som en stor opptur i en ellers kjedelig tid. – Det er traurig her borte nå; det meste er stengt ned på grunn av smittesituasjonen. Pengene skal ikke sløses bort, lover mannen. – Nei, det skal ikke bli noen store utskeielser. Men dette var utrolig morsomt. Tusen takk, sier han.  

(Kilde: Norsk Tipping)

ANNONSE

ANNONSE

50 nye smittetilfeller i Østfold

Gir bort julemat til rusavhengige