Eidsberg Bygdekor. ARKIVFOTO: Erik Unaas

Inviterer til konsert lille julaften – konserten er utsolgt

Tradisjonen tro inviterer Eidsberg Bygdekor også i år til «Kvelden før kvelden» i Eidsberg kirke. Bygdekoret ønsker å bringe julestemning til alle som kommer og hører på.  

– Dirigent Birgit Aune og vi i Eidsberg Bygdekor gleder oss til å dele med dere ny inspirasjon og musikkglede, og håper at vi den 23. desember vil kunne arrangere konsert som vi har gjort de 14 siste årene. Vi følger selvfølgelig smittevernreglene slik at både publikum og utøvere skal være trygge, står det å lese i et presseskriv.  

Dette året har de med seg tre profesjonelle musikere;  baryton Christoffer Pedersen, Petter Dillevig på trompet og Syver Minge på piano og orgel.  

På konserten vil også bygdekoret synge mange av de klassiske julesangene, og i tillegg presentere noe nytt.  

– Vi håper at tilhørerne blir fornøyd og at vi sammen kan sette julestemningen også i år. Eidsberg Bygdekor ønsker alle hjertelig velkommen til Eidsberg kirke lille julaften, skriver de.  

Utsolgt konsert

– Billettene til konserten er allerede solgt. Vi skulle gjerne ha ønsket alle velkommen, men med gjeldende smittevernrestriksjoner så ble det bare mulig med 50 gjester i år. Vi håper at vi neste år, julen 2021, kan ønske alle velkommen til julekonsert “Kvelden før kvelden”. Vi vil med dette ønske alle våre følgere en riktig god jul og et godt coronafritt nytt år, skriver Eidsberg Bygdekor i en melding til Indre24 søndag kveld.

Politiet etterforsker voldshendelse

50 nye smittetilfeller i Østfold