Har opprettet Spleis til de ansatte på sykehuset

Redaksjonen
1 minutter lesetid

Alle de innsamlede midlene vil gå til juleoppmerksomhet til de ansatte.

– Jeg ønsker å starte en god gammeldags innsamlingsaksjon slik at englene i hvitt kan få en skikkelig velfortjent juleoppmerksomhet i dette virkelig rare og krevende året 2020, sier fotograf Sara Johannessen Meek fra Kråkerøy.

Klikk her for å komme til siden hvor du kan gi penger (ekstern lenke)

Hun synes de ansatte på Helsehuset, Koronasenteret og på Sykehuset Østfold Kalnes fortjener en ekstra juleoppmerksomhet dette året.

– En koronavennlig kjærlighetserklæring etter måned ut og måned inn med pandemijobbing i frontlinjen mot Koronaen. Jeg håper at du vil være med på spleiseslaget så de får noe hyggelig å kose seg med i juletiden. Tusen takk for bidraget ditt!, skriver hun på spleis.no.

ANNONSE

Klokken 22.45 torsdag kveld har det kommet inn 10 970 kroner.

Sarpsborg Arbeiderblad skrev onsdag at de ansatte i år kun får en lue i julegave. Luen er en lue med brodert utgave av den kjente julestjerna på toppen av sykehuset. (ekstern lenke/ krever innlogging)

LES OGSÅ:

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.