Søskenmoderasjon mellom barnehage og SFO

Leserinnlegg
1 minutter lesetid

Barnehage og SFO er bra for barna og trygt for foreldre i jobb. Barnehager og SFO bidrar til likestilling og integrering.

I barnehage og SFO møter barna våre trygge voksne, de får gode rammer for utvikling og ikke minst det viktige samværet med andre barn.

De fleste kommuner tilbyr søskenmoderasjon dersom du har flere barn i barnehagen, eller flere barn i SFO. Men dersom du har ett barn i barnehagen og ett barn i SFO benytter du to ulike tjenester, faller utenfor ordningen, og må betale full pris begge steder. Dette fører til at mange foreldre må velge hvem av barna som heller må være hjemme. Uten jevnaldrende og ofte også uten foreldrene, som er på jobb.

Søskenmoderasjon mellom barnehage og SFO sikrer at flere av barna våre får nyte godt av de trygge rammene, og gir litt romsligere lommebok for mor og far. I en kommune med høy barnefattigdom er vi stolte av å videreføre ordningen.

ANNONSE

  • Kathrine Hestø Hansen, Arbeiderpartiet
  • Sidsel Sørli, Senterpartiet

(Leserinnlegg)


Send leserinnlegg til oss på leserinnlegg@indre24.no

LES OGSÅ:

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.