Gaven ble overrakt av overmester Svein Oshaug og nevndleder Knut Wangberg og tatt imot av daglig leder Synnøve Buer. Oshaug hadde laget et juletre i tre som et symbol på Juletre med mening som fulgte med gavekortet. FOTO: Irene Walseth

Dukket opp med pengegaver til ønsketrærne

Denne uken kom herrene i Loge nr. 62 Håkon Håkonsson (Odd Fellow Ordenen) innom Spydeberg og Trøgstad frivilligsentraler for å gi penger til deres ønsketrær.

I Trøgstad går 6.500 kroner til Juletre med mening. (ekstern lenke)

– På vegne at Triv’lige Trøgstad som arrangerer Juletre med mening sier vi tusen hjertelig takk! Disse pengene kommer godt med når vi sørger for at alle julegave ønsker som vi har fått inn blir oppfylt, skriver Trøgstad Frivilligsentral på sin nettside.

Også i Spydeberg mottok de 6.500 kroner. Disse pengene skal brukes til Ønsketre. (ekstern lenke)

– Askim Frivilligsentral fikk tilbudet om gaven, men de var så snill å henvise videre til oss da de allerede hadde fått flere gaver til sitt juletre med mening, sier Synnøve Buer, daglig leder i Trøgstad Frivilligsentral til indre24.no.

LES OGSÅ:

43 nye smittede i Fredrikstad og Sarpsborg – vurderer nye koronatiltak

Har opprettet Spleis til de ansatte på sykehuset