Takk fra alle oss – til dere ansatte i Indre Østfold kommune

Leserinnlegg
2 minutter lesetid

2020 vil bli husket av alle. Det har satt mange selvfølgeligheter i perspektiv. Er skolen stengt? Får vi ikke lov til å dra på hytta? Når kan jeg få besøke bestemor på sykehjemmet og hvor lenge får jeg være der? Må jeg i karantene? Spørsmål vi for et år siden ikke ante ville bli så hverdagslige.

Og midt i dette har det stått 3500 ansatte i Indre Østfold Kommune. Renholdere som har stått på for å følge nye retningslinjer for vasking av alt fra dørhåndtak til klasserom. Ansatte i barnehage og skole som har gjort det mulig å ha smittemessig forsvarlig drift, slik at barnas dager ble så normale som mulig. Hjemmesykepleieren som har vært ankerfestet for mange hjemmeboende eldre når besøk av familie ble vanskelig. Og ledere som har båret et tungt ansvar for å sette inn nødvendige tiltak for å begrense smittespredningen.

Ikke nok med det – dette var det første hele driftsåret i ny kommune. Ansatte har blitt flyttet på, fått nye ansvarsområder og stramme økonomiske rammer. Det har krevd evne til omstilling og har for en del ansatte skapt usikkerhet.

Men hjulene har gått rundt! Knirket litt i noen omdreininger og har fortsatt ikke helt jevn fart. Det må til mer smøring av hjullagrene men innbyggerne har blitt prioritert. Dere ansatte har stått på, mange kanskje mer enn det som godt er.

ANNONSE

Vi vil takke dere for innsatsen i 2020 og håper dere får noen velfortjente fridager i jula. Sammen skal vi fortsette å bygge Indre Østfold Kommune til en enda bedre arbeidsplass og bosted i 2021.

  • Kristin Ianssen, gruppeleder Sp
  • Trond A. Enger, gruppeleder Ap
  • Knut J. Herland, lokallagsleder Sp
  • Kathrine Hestø Hansen, lokallagsleder Ap

(Leserinnlegg)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.