Jubler over nye elbilladere på Circle K Alvim

Pressemelding
3 minutter lesetid

Stasjonsdriver Jan-Eirik Wessel kan nå avduke fire nye ladere på stasjonen sin, Circle K Alvim i Sarpsborg.

– Jeg er veldig stolt over at vi endelig har fått egne Circle K-ladere her på vår lille, trivelige stasjon. Vi vet dette er viktig for våre mange ladekunder, og det er gledelig at vi nå kan tilby dem enda flere lademuligheter, sier en fornøyd Jan-Eirik Wessel, som driver Circle K Alvim.

Stasjonen hans har fått fire nye Circle K-ladere. To av dem er 50 kW, mens de andre to er 150 kW – såkalte lynladere. Fra før av har Sarpsborg-stasjonen tre 50 kW-ladere fra Grønn Kontakt.

– Å ha egne ladere fra vårt eget selskap er viktig når vi nå skal bygge en større kundekrets på lading. Det selges godt med elbiler i lokalområdet vårt, og jeg har virkelig trua på at Alvim vil bli en stor ladedestinasjon, sier Wessel.

Han forteller at de nye laderne er svært enkle i bruk, enten med appen Circle K Charge, ladebrikke eller ved skanning av QR-kode med mobilkameraet.

– Mens du venter på at bilen din skal lade, kan du jo komme inn for en hyggelig prat og noe godt å sette tenna i. Vi har et godt utvalg av varm drikke og et hyggelig mattilbud, blant annet med stasjonens nye stolthet, pizza fra Peppes, frister Wessel.

Satser langs E6

Circle K Norge jobber med å bygge opp et solid elbiltilbud langs E6 i Østfold-regionen, ifølge produktsjef Maria Estenstad Friis.

ANNONSE

– Alvim ligger strategisk godt til mellom Fredrikstad og Sarpsborg, og bare et steinkast fra E6. Forhåpentligvis blir dette et attraktivt sted å stoppe for både lokalbefolkning og elbilister på vei sør- og nordover, sier hun

Firedobling av ladere

De nye laderne på Alvim er del av en stor nasjonal opprusting av ladetilbudet. I sommer kunne Circle K Norge feire åpningen av hurtiglader nummer 500 i Norge. Laderne er fra Circle K samt samarbeidspartnerne IONITY, Tesla og Grønn Kontakt.

– I 2018 bestemte vi oss for å firedoble antall ladere innen sommeren 2020. Gjennom hardt arbeid, stor investeringsvilje fra selskapet og godt samarbeid med ladepartnerne våre har vi nådd målet vårt, sier Estenstad Friis.

Hun forteller at all strømmen som forbrukes og selges ved kjedens stasjoner kommer fra fornybare energikilder.

(Pressenytt)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.