F.v. Tor Anders Høgaas (Aursmarks Edle Dråper, Liza Marie Borge (Hjelp oss å hjelpe), Elin Ødegård (Hjelp oss å hjelpe) og Per Øyvind Krog (Aursmarks Edle Dråper) overrakte denne sjekken. FOTO: Privat
DESEMBER: Aursmarks Edle Dråper har valgt å støtte organisasjonen Hjelp oss å hjelpe – Østfold med penger. Foto: Privat

Bidrar i lokalmiljøet – støtter organisasjon med 10.000 kr

Aursmarks Edle Dråper har valgt å støtte organisasjonen Hjelp oss å hjelpe – Østfold med penger.

Intensjonene til kameratgjengen fra Marker er å skape noe sammen, opprettholde samhold og vennskap samt gjøre noe for bygda.

– I den forbindelse ønsker vi å gjøre noe for Marker, og vil gi bort en gave til mennesker som trenger en hjelpende hånd. Vi har øremerket vårt bidrag til hjelp med mat til jul, og har gitt gaven til organisasjonen Hjelp oss å hjelpe-Østfold, skriver de i en pressemelding.

Hjelp oss å hjelpe er en frivillig organisasjon basert på lokale hjelpere som bruker mye av sin tid til å hjelpe andre. De samler inn klær, mat og utstyr til familier som trenger hjelp. Deres aktivitet foregår stort sett på Facebook og i tillegg har de kontakt med lokale butikker som setter ut handlekurv der kundene kan gi et bidrag.

Takknemlige

Liza Marie Borge er ansvarlig for organisasjonen i Marker, Trøgstad og Askim, og er takknemlig for en slik gave.

ANNONSE

– Dette vil hjelpe mange i Marker med litt ekstra til jul. I et utfordrende år, med Corona som har preget oss alle i større eller mindre grad, har mange fått uforutsette økonomiske utfordringer, sier hun i pressemeldingen.

Aursmarks Edle Dråper, som ble stiftet av en kameratgjeng i Marker i 2012, oppfordrer andre til å bidra i sine lokalmiljøer, slik at alle kan ha det litt ekstra godt i julen.

– Vi har skapt vår egen merkevare; Haldenkanalen, som har utviklet vår egen cognac og viner, som distribueres via Vinmonopolet, opplyser de.

Kameratgjengen som er oppvokst sammen i Marker er Gjermund Øistad, Morten Jaavall, Per Øivind Krog, Stig Erik Granli, Gabriel Grini Krog, Tor Anders Høgaas, Nils Ivar Krog Enger, Thomas Furulund og Espen Jaavall.

ANNONSE

ANNONSE

Østberg mester på nivå to i rally-VM

2020 kan bli rekordvarmt