Arkivfoto Little Ponderosa i Spydeberg.

Vil glede noen med et gavekort

Little Ponderosa i Spydeberg ønsker å glede noen med et gavekort som kan brukes til å kjøpe mat.

– Vi er inne i en underlig tid på mange måter. Corona. Stengte grenser. Mange som sliter økonomisk grunnet permitteringer og oppsigelser. Mange bransjer sliter og det gir smitteeffekt på hele samfunnet, sier Jon Einar Aandal til indre24.no.

Han forteller at Little Ponderosa ikke har hatt noe aktivitet siden mars 2020 etter som alt har blitt avlyst.

– Vi savner liv og alle dere som har vært her en eller flere ganger. Men vi ser at det er mange der ute som sliter mer enn andre og vi vil derfor i denne julemåneden gi en liten hilsen i form av et gavekort på kr 1000,- som skal brukes til å kjøpe mat til en som virkelig trenger det, fortsetter Aandal.

Oppfordrer andre til å gjøre det samme

Gavekortet er fra en matvareforretning i Indre Østfold kommune.

ANNONSE

– En person eller familie som sliter mer enn vanlig og som kanskje har mange å mette. Og julen er for mange en tung tid av flere grunner. Vil derfor gjerne ha forslag fra dere der ute på kandidater med begrunnelse sendt pr e-post til: jonna-aa@online.no, sier han.

Fristen for å sende inn forslag er senest 15. desember 2020.

– Gavekortet vil overbringes personlig. På forhånd takk til dere alle. Utfordrer med dette andre til å gjøre det samme. Gjerne bedrifter eller andre som føler seg kallet, avslutter Jon Einar Aandal.

ANNONSE

ANNONSE

Smitte berører omsorgssenter og hjemmesykepleien

Trafikkulykke på E18 – to biler involvert