Lars Johansson er en av artistene som skal delta i år. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

I år kan du følge nyttårskonserten direkte på nett

For 26. året på rad arrangeres den tradisjonsrike nyttårskonserten i Festiviteten i Mysen. I år skal også Indre Østfold kommunes kulturpris deles ut før første gang i samarbeid med Eidsberg Sparebank.

– Samtidig blir det litt spesielt, som med mye annet dette året. Nyttårskonserten kommer i år nemlig rett hjem i din egen stue – gratis via nett. Selvfølgelig hadde vi ønsket oss salen full av publikum, men slik situasjonen er, er det hyggelig å i alle fall kunne gi mange mennesker anledning til å ta del i konserten på denne måte, opplyser Indre Østfold kommune i en pressemelding.

På grunn av koronasituasjonen vil det ikke være publikum til stede i salen i år.

Konserten ser du Nyttårsaften, kl 1500 på www.io.kommune.no (ekstern lenke), eller på Facebook-sidene Indre Østfold kultur og Indre Østfold kommune.

Følgende artister deltar på konserten i år:

Lars Johansson (42) er bosatt på Ørje, men har tråkket sine barne- og ungdomsår i Mysens gater. Han er gitarist, sanger, skuespiller og konferansier, har deltatt i en rekke show, teater og revyer og teater. Lars digger scenelyset, og ser frem i mot sin andre Nyttårskonsert i Festiviteten.

Kornelia Sletten Haugen (25) er fra Trøgstad. Som sanger og skuespiller har hun medvirket i en rekke konserter og forestillinger både lokalt og rundt om i landet. I det siste har hun vært å se som skuespiller i Hakkebakkeskogen , Synne i musikalen «KORONAFESTEN», og er nå solist på « En juleturne på hjul»  rundt om i landet, og nå gleder hun seg stort til nyttårskonserten

Azra Nukicic (26) kommer også fra Trøgstad. Hun har sin bakgrunn i musikal, jazz og låtskriving, og vi får blant annet få høre en av hennes egne låter under årets nyttårskonsert! Azra er utdannet ved Bårdar-akademiet og haren bachelor fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo. For tiden studerer Azra PPU, samtidig som hun jobber ved Indre Østfold Kulturskole, og som freelance sanger.

André Bongard (43) fra Tomter har jobbet som pianist i over 20 år. Han arbeider innen de fleste stilarter og fikk Hobøl kommunes kulturpris i 2005. Senere har vært leder for Seraphin Tangoensemble, turnert med Rikskonsertene fra 2009-2014, vært kapellmester på “Svidd gummi” og holdt egne solokonserter som klassisk pianist. Til daglig er han ansatt på Norges musikkhøgskole og musikklinja ved Ski videregående skole.

(Kilde: Pressemelding)

Arkivfoto fra konserten i 2019. Foto: Adrian Sellstrøm

Unge aner ikke om de har nok røykvarslere

Koronapasient døde i Sarpsborg