Kirkefjerdingen skole. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

To av smittetilfellene i dag berører to skoler

Mandag er det tre nye smittetilfeller i Indre Østfold. Alle de tre er nærkontakter til tidligere smittetilfeller.

– Det er mistanke om smitte i 2. trinn på Kirkefjerdingen skole, inntil prøvesvar foreligger velger vi å sette 1. og 2. klasse i karantene. De elevene og ansatte dette gjelder er informert, opplyser Indre Østfold kommune mandag kveld.

Smitte på skole i Mysen

Det er også påvist smitte på en elev ved 2. trinn (2HES) på Mysen videregående skole. Både elevene og ansatte som er tilknyttet klassen er satt i karantene og skal testes.

ANNONSE

– Dette betyr at 17 personer nå er i karantene, 12 elever og 5 lærere. Disse personene vil testes på testsenteret i Indre Østfold onsdag 02.12 og skal være i karantene til og med søndag 06.12 uavhengig av testresultat, opplyser smittesporingsteamet, skriver Mysen videregående skole på sin nettside.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE

Fører til sykehus for kontroll etter elgpåkjørsel

Bilbrann ved Tomter