Verdenskoret ledet av Turid Sjøstrand synger en serbisk vuggesang. ALLE FOTO: Geir Dokken, Adam Stirling og Monica Marcella

Markerte sin støtte for barna i Moria-leiren

Lørdag var det markeringer flere steder i Norge til støtte for å evakuere barna fra Moria-leiren i Hellas. MDG, SV, Rødt og Rød Ungdom Indre Østfold markerte dette i Askim sammen med Verdenskoret.

Se bilder og videoer nederst i saken!

Her ar det appeller fra Margaret Brodal (SV), Hilde Kraggerud (Sp), Gabriel Stirling (Miljøagentene) og Axel L. Pharo (RU).

– Det ble hengt opp vester på statuer i Askim og Mysen, samtidig som vi oppfordret andre til å gjøre det i sine nærområder der det gikk an og legge ut på Instagram, sier Lars Kristian Selbekk i Miljøpartiet de Grønne Indre Østfold.

ANNONSE

På forhånd opplyste Selbekk at det denne dagen skulle stilles ut 50 par barnesko, som symboliserer de barna man fortsatt venter på å få ta i mot og for å vise at 50 ikke er mange nok.

Befolkningen i Indre Østfold ble også oppfordret til å følge Oslo sitt stunt, hvor redningsvester ble hengt på statuer og landemerker rundt omkring i kommunen.  

LES OGSÅ: Tenner lys for barna i Moria-leiren (ekstern lenke)

ANNONSE

ANNONSE

Kulturstipend til Synnøve Karlsrud (15)

Oppfordres til å avlyse vennemiddagene i førjulstiden