Nominer din kandidat til kulturprisen

Indre24
1 minutter lesetid

Indre Østfold kommune skal i år dele ut pris til en eller to relaterte personer i kommunen. Målet med prisen er å hedre og anerkjenne enkeltpersoner fra Indre Østfold kommune som har utmerket seg spesielt innen det lokale, nasjonale eller internasjonale kunst- og kulturfeltet.  

– Kulturprisen gis med begrunnelse ut fra vedvarende evne og vilje til aktiv innsats, eller spesielt god skapende virksomhet innen en eller flere av disse kunst- og kulturuttrykkene: musikk, dans, scenekunst, film, visuell kunst, litteratur eller kulturarv, ifølge Indre Østfold kommune.

Prisen, som er et samarbeid mellom Eidsberg Sparebank og Indre Østfold kommune, består av 20 000 kroner, blomst og diplom.

ANNONSE

Fristen for å nominere noen er 30. november, og skjer på kommunens nettside.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.