Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Nominer din kandidat til kulturprisen

Indre Østfold kommune skal i år dele ut pris til en eller to relaterte personer i kommunen. Målet med prisen er å hedre og anerkjenne enkeltpersoner fra Indre Østfold kommune som har utmerket seg spesielt innen det lokale, nasjonale eller internasjonale kunst- og kulturfeltet.  

– Kulturprisen gis med begrunnelse ut fra vedvarende evne og vilje til aktiv innsats, eller spesielt god skapende virksomhet innen en eller flere av disse kunst- og kulturuttrykkene: musikk, dans, scenekunst, film, visuell kunst, litteratur eller kulturarv, ifølge Indre Østfold kommune.

Prisen, som er et samarbeid mellom Eidsberg Sparebank og Indre Østfold kommune, består av 20 000 kroner, blomst og diplom.

Fristen for å nominere noen er 30. november, og skjer på kommunens nettside.

Slapp koronabot etter fest

Skal igjen fylle småbyen med pepperkakehus