Åpner årets siste separatutstilling

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Lørdag 21. november klokken 14.00 åpnes det en ny separatutstilling i Galleri Art To Be på Tomter.

– Vi har vært så heldig å få tegnekunstneren Jan Kolpus fra Spydeberg til å vise sine arbeider hos oss.  Tegnekunsten hans startet med at han tegnet sine katter og hunder. En dag la han de ut på sosiale medier og da fikk han det travelt med å tegne kjæledyr på oppdrag for folk, skriver Bente Flote-Hansen i Galleri Art To Be i en e-post.

Kolpus har drevet med tegning hele livet fra han bodde som liten i Kirkenes. I tenårene ble det en stor hobby for han, og som han har utviklet videre. Han flyttet til Spydeberg i 1985 og driver Carillo Kennel der.

ANNONSE

– Jan har også tegnet motiver fra lokalmiljøet, og du finner også portretter av Eric Clapton og Ole Paus. Utstillingen blir stående til og med 29. oktober. Galleriet holder stort smittevernfokus, og regulerer antall personer som er inne i lokalet. Spriting, munnbind og registrering er blitt en daglig rutine for besøkende, skriver Flote-Hansen.

FOTO: Privat

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.