En alternativ markering av førjulstiden

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Elever fra Mysen videregående skole og Klub Hegnir har sammen med Mysenregionen AS ordnet sin egen Skomakergate i Mysen. Handelstanden har nylig vært på kurs for å lære seg å lage girlander.

Fra 19. til 21. november blir det alternativ markering av førjulstiden i stedet for den tradisjonelle julegateåpningen.

– I disse tider er det vanskelig å arrangere noe, derfor legger vi opp til et opplegg uten spesifikke tider og med mye å se på, men med minst mulig berøringspunkter. På denne måten er det både trygt å være i Mysen og det blir en spennende opplevelse å komme til Mysen både under julegateåpningen og i førjulstiden, sier Monica H. Strand, daglig leder i Mysenregionen AS.

ANNONSE

Ifølge Strand har de tenkt på Mysen som et stort, utendørs kjøpesenter. Disse dagene skal det også være en selfie-vegg med konkurranse om å være beste nisse. Maskoten Valdis vil også være til stede hvor barna kan gi ønskelisten sin.

– Vi er nå inne i den mørkeste tiden av året, og dette året har ikke vært det mest sosiale året, jeg tenker derfor at vi har godt av å komme oss ut å gå en tur å se andre mennesker, og så gjør jeg og en hel masse andre mennesker vårt for å lage en skikkelig juleby, sier Strand.

Foto: Karin Nordlie

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.