Oslo-folk uønsket på Østfoldbadet

NTB
NTB
1 minutter lesetid

Folk fra Oslo og andre kommuner som har stengt treningssentrene og svømmehallene, bes om å holde seg unna Østfoldbadet i Askim.

– Etter oppfordring fra ledelsen i Indre Østfold kommune, av frykt for innvandring fra nedstengte korona-områder, ber Østfoldbadet publikum fra disse kommune om at de respekterer lokale tiltak og holder seg hjemme, skriver daglig leder David Koht-Norbye i Østfoldbadet i en epost til Halden Arbeiderblad.

E-posten har tittelen «Oslo-folk uønsket».
På Facebook-siden sin opplyser Østfoldbadet at de både er «ÅPENT og STENGT» samtidig.

«Kommunen vår er sterkt bekymret for at publikum fra nedstengte områder vil søke til Askim og Østfoldbadet, og dermed utsette lokalsamfunnet for økt smittefare. I så fall blir Østfoldbadet og andre lokale tilbud stengt ned. Vi ber derfor vårt kjære publikum i Lillestrøm, Oslo og Follo om å respektere henstillingen, og la lokalbefolkningen få beholde Østfoldbadet som aktivitet og for velvære», heter det i innlegget.

ANNONSE

Samtidig understrekes det at det er trygt for lokalbefolkningen å bruke bassengene.
– Bassengene er det tryggeste stedet du kan være. Der blir du desinfisert hele tiden ettersom litt klor i vannet tar knekken på korona og andre skumle bakterier og virus.

(©NTB)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.