15 nye koronatilfeller registrert i Fredrikstad

NTB
NTB
1 minutter lesetid

Det er påvist koronasmitte hos 15 nye personer i Fredrikstad onsdag, opplyser kommunen.

Sju av smittetilfellene knyttes til et utbrudd ved Gudeberg skole, fire er smittet i utlandet, to er kjente nærkontakter en er smittet i en annen kommune og en har foreløpig ukjent smittevei, opplyser Fredrikstad kommune i en pressemelding onsdag kveld.

25 av smittetilfellene som er registrert den siste uka, er knyttet til Gudeberg skole, som ble stengt 2. november og ut uka. Samtlige elever har nå hjemmeundervisning.

ANNONSE

– Vi har de siste sju dagene opplevd over en firedobling av smitten sammenlignet med forrige uke. Det er viktig at folk nå er ekstra påpasselige med å holde avstand og reduserer antall mennesker de treffer hver dag, sier kommuneoverlege Anne Kristine Nitter i pressemeldingen.

(©NTB)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.