Østfold Frp har valgt Erlend Wiborg som førstekandidat

NTB
NTB
1 minutter lesetid

Nominasjonsmøtet til Østfold Frp har enstemmig valgt stortingsrepresentant Erlend Wiborg som førstekandidat før neste års stortingsvalg.

Det skriver fylkeslaget i et innlegg på sin Facebook-side.

– Jeg er stolt og ydmyk over at jeg får tilliten til nominasjonsmøtet. Det gir meg masse motivasjon til å kjempe for Fremskrittspartiet i valget neste år. Nominasjonsprosesser er alltid spennende, men det gir en trygghet i å ha et samlet lag bak seg, det setter jeg stor pris på og vil gjøre meg fortjent til tilliten, Wiborg i en pressemelding.

Wiborg er leder av Stortingets arbeids- og sosialkomité og er inne i sin andre stortingsperiode.

ANNONSE

Som andrekandidat er Bjørnar Laabak fra Fredrikstad valgt, mens Julia B. Nordtug fra Sarpsborg er valgt som tredjekandidat. Fjerde- og femtekandidat er Niklas Eriksen fra Moss og Cathrine Linnes fra Hvaler.

(©NTB)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.