– Sammen kan de redde liv

Folkeaksjonen nei til mer bompenger krever gratis munnbind og bompenger må slås av! Sammen kan de redde liv.

Mange av dem som har arbeid som ikke kan utføres fra hjemmekontor kjennetegnes ved at de også har lave lønninger. Det gjelder så vel renholdere, tannhelsesekretærer, hudpleiere og helsefagarbeidere. Det ville være fryktelig urettferdig om disse under pandemien, i tillegg til å ha økt smitterisiko, også skal måtte få disse utgiftene.

Videre handler det om alle som er i risikogruppen. Et minstekrav er at alle i denne gruppen får en mer trygghet ved at flere faktisk bruker munnbind. Et munnbind beskytter ikke den som har det på seg, men bærer beskytter andre de møter mot å bli smittet.

Munnbind er nå et krav som pålegges av regjeringen til Oslo og da bør det deles ut gratis i Oslo og Viken som har mange pendlere som jobber i Oslo.

Alle som har muligheten bør kjøre bil i disse tider, det gjelder da ansatte som må dra på jobb. Det skal ikke koste disse å være flinke til å bidra til felles dugnad mot covid-19. Så derfor krever vi bompenger av nå! Dette gjelder alle bompenger i hele landet vårt. Bilen og munnbind kan redde liv!

ANNONSE

En kostnad nå som kan bidra til at landet vårt kommer raskere tilbake som igjen da vil tjene inn mer.

Folkeaksjonen Nei Til Mere Bompenger VIKEN Avd Indre Østfold.
Terje Riseberg
Stig-Ole Skaldebø
Môan Singh Warme

(Leserinnlegg)

ANNONSE

ANNONSE

Smittet person var innom Østfoldbadet

Kjørte inn i en hage – fører mistenkes for påvirket kjøring