Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Smittet person var innom Østfoldbadet

Indre Østfold kommune har avdekket at en person med Covid-19 smitte var til stede på Østfoldbadet i Askim lørdag 24. oktober.

De ber gjester som var der i tidsrommet 17.00 til 19.00 om å være oppmerksomme på symptomer.

– Var du tilstede i dette tidsrommet og har symptomer, eller er bekymret for at du kan være smittet, ber vi deg ta kontakt med koronatelefonen 477 80 110 for å avtale time til testing.

Videre minner de om følgende:

– Vi minner om viktigheten av å vaske hender, holde avstand og blir hjemme hvis du er syk. Har du symptomer på covid-19 ber vi deg ta kontakt med vår koronatelefon, eller bestille time via vår elektroniske skjemaløsning.

ANNONSE

Onsdag 28. oktober meldes det for øvrig om to nye smittetilfeller i Indre Østfold kommune.

Holder anlegget åpent

Østfoldbadet selv synes det er leit at en av deres gjester har fått påvist smitte, og at vedkommende fort bli frisk igjen.

De har tett kontakt med smittevernkontoret i kommunen, og følger de råd og retningslinjer de gir dem.

– I samråd med smittevernkontoret er det besluttet å holde anlegget åpent. Østfoldbadet har strenge renholdsrutiner og følger FHI sine råd og retningslinjer, samt en egen smittevernveileder for bade- og svømmeanlegg. Østfoldbadet tar din sikkerhet på alvor og er trygg på at smittevernoverlegen har tatt den korrekte avgjørelsen: det er fremdeles trygt å besøke oss, skriver de på sin nettside.

ANNONSE

ANNONSE

– Vi ser nå en bekymringsfull utvikling

– Sammen kan de redde liv