Maleklubben Atelier Øvre med utstilling på Tomter

Leserinnlegg
2 minutter lesetid

For andre år på rad velger maleklubben å legge sin utstilling til Galleri Art To Be på Tomter. I alt 16 medlemmer vil være representert på utstillingen.

Også i år velger maleklubben Atelier Øvre å vise sin utstilling i Galleri Art To Be på Tomter. Det gleder oss at de trives med å stille ut i våre lokaler! Galleriet har god plass, derfor kan de 16 utstillerne ha med seg ca 7 bilder hver til utstillingen. Utstillingen blir stående fra 24. oktober til og med 1. november.

De som er med på utstillingen er:

Ada Bjerke, Asmund Aasen, Brit Dahl, Brit Helen Bjørnerud, Brita Veitsle, Britt Myklebust, Helga Indseth Henriksen, Jens Erik Heen, Jorunn Ødegården, Kai Bjørkevold, Lillian Camfield, Martha Sethne, Silja Pall, Stig Sandem, Terje Kristiansen og Trygve Fjell.

Maleklubben holder til daglig til i Askim i lokaliteter sammen med Askim kunstnersenter, og har mange medlemmer som nå går sammen for å presentere sine arbeider gjennom det siste året. Maleklubben sliter for tiden med at de er i ferd med å miste sine lokaliteter i «den gamle gummi’n» ettersom bygningen nå skal ombygges til andre formål.  De er derfor på intens jakt etter nye egnede lokaler. Maleklubben liker å få nye medlemmer som interesserer seg for bildende kunst, og håper derfor på å kunne fortsette videre i den gode kunstneriske ånden de er i nå.

ANNONSE

Pga koronasituasjonen blir det en enkel utstillingsåpning i år. Det er likevel den flotte kunsten til maleklubben som er det viktigste! Vi garanterer mange flotte kunstneriske uttrykk på utstillingen!

(Innsendt sak/ pressemelding)

Stig Sandem sitt maleri.
Berit Myklebust sitt maleri. (Pressefoto)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.