Hendelser i Østfold natt til søndag

Indre24
2 minutter lesetid

MOSS: Klokken 23.14 lørdag blir en mann i 20-årene innbragt og satt i arresten etter at han har vært truende overfor vektere.

FYLKESVEI 118/ SARPSBORGVEIEN: Klokken 00.38 fikk politiet melding om påkjørt hvit katt. Hardt skadd og ble avlivet på stedet. Nærmeste gate som et referansepunkt, var Gjersøgata, 1643 Råde. VTS sørger for å hente katten, samt at katten avleses for chip / eieropplysninger.

HALDEN: Politiet fikk klokken 00.42 fikk politiet melding om at en mann i 50-årene skal ha blitt slått ned og fraranet en sigarettpakke på brua i Os Allè. Det skal ha vært fire ungdommer som gjorde dette. Mannen oppsøkte legevakta for undersøkelse. Uklart skadeomfang, men ikke alvorlig.

FREDRIKSTAD/ GRESSVIK: En mann beruset mann i 20-årene ble klokken 01.19 innbragt og satt i arrest etter at han tilbake med et balltre til et serveringssted etter å ha blitt bortvist av politiet tidligere. Han er anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg.

HALDEN: Klokken 02.18: Ei kvinne i 20 årene er anmeldt og fått førerkortet beslaglagt etter at hun kjørte av veien på Vestgårdsveien. Det er mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

ANNONSE

FREDRIKSTAD: Klokken 02.33: Beruset mann i midten av 20-årene innbragt fra sentrum etter å ha dyttet en annen mann overende. Satte seg opp mot politipatruljen og sparket i politibilen. Kjøres arrest og blir anmeldt for forholdet.

MOSS: Klokken 05.12 våknet en familie på fire av at en fremmed mann har tatt seg inn i leiligheten deres på Høyden. Mannen har ødelagt et vindu for å ta seg inn. Da politiet kom til stede var mannen rolig. Han ble fremstilt for helsetilsyn på legevakta.

MOSS: Klokken 06.47: Observasjon av elg ved Årvoll-krysset, E6 syd for Moss, til obs for trafikanter

(Kilde: Politiet i Øst)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.