Mette tar over som hotelldirektør på Brennemoen

Adrian Sellstrøm
1 minutter lesetid

Mette Ekelund tar over ledelsen av Scandic Brennemoen fra 2. november. Hun kommer fra stillingen som booking- og resepsjonssjef ved hotellet.

Mette er bosatt i Trøgstad, har to voksne barn og samboer. Hun har lang hotellerfaring og startet sin hotellkarriere på Smaalenene Hotell i Askim hvor hun jobbet i alle avdelinger før hun overtok som hotellsjef. Hun kom til Norlandia Hotel Group da Scandic Brennemoen åpnet for to år siden.

– Jeg ser virkelig frem til denne utfordringen. Jeg har arbeidet med reiseliv og hotell det meste av mitt yrkesaktive liv, kjenner godt markedet i Indre Østfold og ser nå frem til å fortsette å ta del i utvikling av hotellet som er i en region der jeg personlig har sterke røtter, sier Mette Ekelund i en pressemelding fredag.

ANNONSE

Nåværende direktør Camilla Lund Andersen går inn i stillingen som hotelldirektør ved NHGs Karl Johan Hotel i Oslo.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.