Hendelser i Østfold natt til lørdag

Redaksjonen
2 minutter lesetid

Politiet melder om flere hendelser i Østfold-byene natt til lørdag 10. oktober.

FREDRIKSTAD/ KNIPLE: Klokken 00.05; får politiet klager på en bråkete mann i gata. Politiet kjører til stedet og finner en kar i 40 årene som er godt beruset. Vedkommende er også i besittelse av et mindre kvantum narkotika. mannen blir anmeldt for forholdet og bortvist fra stedet.

HALDEN SENTRUM: Klokken 00.35; klage på fest med mange personer og mye støy i en sentrumsleilighet. Festen avslutta av politiet og tilstedeværende sendt hjem.

HALDEN SENTRUM: Klokken 00.50; En mann ca 30 år kjøres legevakt med mindre skader etter å ha vært involvert i et slagsmål. Politiet oppretter en sak mot en navngitt gjerningsmann.

HALDEN: Overstadig beruset mann i 70 årene kjørt arrest for å sove ut rusen. Ble i utgangspunktet kjørt hjem på egen bopel, men begynte å krangle med patruljen og ble ufin. Anmeldes for hindring av offentlig tjenestemann og nekte å oppgi personalia.

FREDRIKSTAD/ RÅBEKKEN: Klokken 00.50; melding om bilist som vingler mellom kjørefeltene på Rolvsøyveien. Bilen har også vært innom midtrabatten. Med god hjelp av et vitne finner politiet bilfører på en adresse i området.
En dame i 30 årene fremstår åpenbart beruset. Damen innbringes for nødvendige prøver. Førerkort blir tatt midlertidig i beslag og hun blir å anmelde.

MOSS/ ELGVEIEN: Klokken 00.50; melding om slagsmål. Viser seg å være 2 tilsynelatende voksne menn som røk i tottene på hverandre pga en damekrangel. Ingen ble skadet.

FREDRIKSTAD/ KRÅKERØY: Klokken 03.25; bilist stanses for kontroll. Bilfører, mann i begynnelsen av 20 årene, fremstår ruspåvirket av annet enn alkohol. Det er videre gjort beslag av et mindre kvanta narkotika i bilen. Førerkort tas midlertidig i beslag og forholdene anmeldes.

ANNONSE

(Kilde: Politiet i Øst på Twitter)Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.