Ber staten om å ta ansvar

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Ordfører i Indre Østfold Saxe Frøshaug er en av dem som ber Stortinget om å endre innretning og finansiering av den foreslåtte kompensasjonsordningen for bedrifter som rammes av omfattende smitteverntiltak.

Sammen med samarbeidsalliansen Osloregionen med styreleder Raymond Johansen i Osloregionen ber ordføreren i Indre Østfold Stortinget om dette.

Indre Østfold kommune har jobbet for å tydeliggjøre viktigheten av å få på plass en statlig kompensasjonsordning for næringslivet.

ANNONSE

– Det er positivt og nødvendig at det nå kommer en kompensasjonsordning, men det er svært problematisk om kommunene skal administrere og være med å betale på en slik ordning. Bedriftene i hardt rammede kommuner trenger en treffsikker og ubyråkratisk ordning administrert av staten. Det er omsetningssvikt som er deres utfordring, det mest effektive både for næringsliv og kommuner er derfor at innretningen på den lokale kompensasjonsordningen tilsvarer den tidligere statlige ordningen, sier Saxe Frøshaug ordfører i Indre Østfold kommune i pressemeldingen som er sendt til flere medier.

(Kilde: Indre Østfold kommune)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.