Tapte tvekampen – ute av Farmen

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Jostein Grav fra Hobøl tapte søndagens tvekamp mot Kjetil Kirk i Farmen på TV2.

Tidligere i uken ble hoblingen valgt til førstekjempe av storbonden Daniel Viem Årdal. I etterkant av dette havnet Grav i munnhuggeri med storbonden, og fikk beskjed av storbonden om å forlate plassen der de andre deltagerne jobbet med ukesoppdraget.

– Jeg har jo sett de første episodene, og må si at jeg i ettertid er veldig glad for at jeg kom meg ut derfra. Ungdommene dannet en gruppering som var vanskelig å bryte igjennom, forteller den hjemsendte deltageren til VG (ekstern lenke)

Grav gikk inn i Farmen med et mål om å vinne. Han skjønte også raskt at han kunne klare det.

– Fordi jeg er håndverker og hadde mye å bidra med. Jeg var en ressurs for laget, og da tenkte jeg at de ville ta vare på meg til det nærmet seg finaleuke, sier han til VG.

ANNONSE

Til TV2 forteller han at det var bittert og overraskende.

– Jeg hadde jo kjøpt meg øks på forhånd og kastet mye på en blink hjemme i hagen, og da traff jeg godt, forteller 58-åringen til TV 2 like etter tapet (ekstern lenke)

LES OGSÅ: Hobling med i årets Farmen

Jostein Grav. Foto: Espen Solli/ TV2

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.