Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Turtips med Turbo i høstferien

Barnas Turlag i DNT Indre Østfold legger til rette for at barn og voksne skal komme seg ut i høstferien!

– Dette året har ikke blitt som planlagt, men vi vet at mange setter pris på å ta i bruk skogen og nærområdet sitt. I påsken hang vi opp en rekke turtips med Turbo, og mellom 500 og 600 barn deltok i konkurransene, og enda flere var på tur. Nå gjør vi det samme, og man kan finne turtipsene enda flere steder enn i våres! Målet er å få folk ut, ivareta smittevernhensyn og kanskje oppsøke turmål man ikke har besøkt tidligere. Postene vil henge opp i perioden 26. september til og med 4. oktober – noen er enkle å komme til, andre må man ta med niste og kart for å nå, skriver DNT Indre Østfold i en pressemelding.

Les med om Turtips med Turbo i høstferien her (ekstern lenke)

(Pressemelding)

To personer forbrent på solarium i Fredrikstad – eier mistenker sabotasje

Målløst og sjansefattig mellom Strømsgodset og Sarpsborg