Kåret til årets kommunale kunde

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

På Visma sin årlige samling Community Live nylig ble Skiptvet kommune kåret til årets kommunale kunde. I år ble samlingen avholdt på Teams på grunn av koronapandemien.

Kommunen har vært pilotkunde hos dem på deres nye skytjeneste «Visma Enterprise plus».

– Det har vært et godt samarbeide med Visma i testperioden og feil har blitt rettet fortløpende. Den nye løsningen fungerte godt fra 1. dag når piloten ble lansert, skriver kommunalsjef Kjell Liborg i en pressemelding.

Videre skriver de at bakgrunnen for at Skiptvet kommune ble med som pilotkunde er at de har utfordret leverandøren i flere år på å levere tjenestene som skytjenester.

– Kommunen har i dag ingen servere på kommunehuset og har som mål at alle Applikasjoner skal leveres som ekte skytjenester. Den nye skyløsningen vil på sikt bli mer tilgjengelig og enklere å administrere, skriver Liborg.

ANNONSE

Under overrekkelsen av prisen fikk de også gode ord fra administrerende direktør i Visma, Leif Arne Brandsæter.

– Skiptvet kommunen er en fremoverlent og fremtidsrettet kommune. Kommunen tar tidlig i bruk ny teknologi og deler villig erfaringer med andre kommuner. Samarbeidet med Skiptvet har vært svært viktig i utviklingen av Visma Enterprise Plus.

Foto: Skiptvet kommune

(Kilde: Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.