FOTO: Østfold Bygdeungdomslag

Best på levende bygder!

Lørdag 19. september var bygdeungdom fra hele Østfold representert på Quality Hotel i Sarpsborg på et koronavennlig «Høstkurs».

På grunn av den usikre smittesituasjonen vi har vært i de siste seks månedene var vi glade for at vi fikk arrangert kurset for både gamle og nye styremedlemmer av våre lokallag.

Styremedlemmene fikk opplæring i organisasjonsdrift og styreverv m.m. gjennom de fire forskjellige kursene økonomi, info og bygdepolitikk og tevling og aktivitet. Kursene ble ledet av fylkesstyret som kan se tilbake på en innholdsrik dag sammen med en lærevillig gjeng. Vi gleder oss til å følge med på hva lokallagene klarer å skape det kommende året, og er sikre på at vi kommer til å se dem både i media, på tevlinger og andre arrangementer. Det er ingen tvil om at disse engasjerte ungdommene kommer til å holde bygdene våre levende i mange år framover! 

ANNONSE

Høres Bygdeungdomslaget ut som noe du kunne tenkt deg å sjekke ut? Vi har lokallag rundt omkring i hele Østfold og vil gjerne ha med flere i Norges største vennegjeng! Følg oss på Facebook og Instagram under @ostfoldbygdeungdomslag, eller finn et arrangement nær deg på nbu.no/ostfold (ekstern lenke)

Østfold Bygdeungdomslag

Foto: Østfold Bygdeungdomslag

ANNONSE

ANNONSE

Konkurransetilsynet tillater fusjon mellom Gresvig og Sport 1

Signalkreps ulovlig satt ut