Konkurransetilsynet tillater fusjon mellom Gresvig og Sport 1

NTB
NTB
1 minutter lesetid

Konkurransetilsynet gir grønt lys til fusjonen mellom Gresvig og Sport 1. Aktørene er landets nest største selgere av sportsutstyr.

– Konkurransetilsynet har etter en helhetsvurdering kommet til at en sammenslåing av Gresvig og Sport1 ikke i betydelig grad vil hindre effektiv konkurranse i sportsmarkedet, sier avdelingsdirektør Magnus Gabrielsen i Konkurransetilsynet i en pressemelding.

Tilsynet varslet 21. august at det kunne bli aktuelt å gripe inn mot foretakssammenslutningen, men orienterte Gjelsten Holding AS og O.N. Sunde AS tirsdag om at sammenslutningen tillates.

Beslutningen kommer etter at tilsynet har mottatt partenes tilsvar, så vel som å ha innhentet og mottatt ytterligere informasjon i saken.

ANNONSE

– Konkurransetilsynet har på denne bakgrunn foretatt nye vurderinger og har kommet til at det ikke er grunnlag for å gripe inn mot foretakssammenslutningen. Disse vurderingene knytter seg blant annet til tilsynets vurderinger av alternativet til en fusjon, sier prosjektleder Jan Kristoffer Høiland.

(©NTB)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.