Introjakter i Indre Østfold i høst

Pressemelding
2 minutter lesetid

Norges Jeger- og Fiskerforbund inviterer til introjakter over hele landet. Her finner du oversikten over det du kan bli med på i Østfold.

Norge er et fantastisk jaktland, med et mangfoldig tilbud til den som ønsker å jakte. Det speiler seg også i lista over introjakter som NJFF kan tilby. ​I år tilbyr NJFF 450 introjakter over hele landet med erfarne instruktører som stiller opp for å bidra til de gode jaktopplevelsene.​

Her finner du oversikten over det som tilbys i Østfold (ekstern lenke)

ANNONSE

​​​Hvert år utdannes det et sted mellom 10.-12.000 nye jegere. Etter bestått jegerprøvekurs er det i prinsippet bare å løse jegeravgiften, kjøpe seg et jaktkort og så dra på jakt. Dessverre er det nok ikke så enkelt for alle. Det viser seg at det kun er rundt halvparten av de ferske jegerne som kommer seg ut på jakt. Mye av årsaken ligger i en følelse av at terskelen mellom den teoretiske eksamenen og det å faktisk ta med seg et våpen ut på jakt, blir for høy. Det ønsker Norges Jeger-og Fiskerforbund å gjøre noe med. Derfor har vi etablert tilbudet med introjakter i alle landets fylker, der den ferske jegeren kan få prøve seg under kyndig instruksjon i trygge omgivelser. 

Introjakter i Indre Østfold:

  • Introjakt rådyr | Eidsberg Jff | Hvor: Fossum | Når: 01.11.20

  • Introjakt rådyr | Eidsberg Jff | Hvor: Berg | Når: 01.11.20

  • Introjakt småvilt | Eidsberg Jff | Hvor: Bråtan | Når: 01.11.20

  • Introjakt rådyr | Trøgstad Jegerog Fiskerforening | Hvor: Langsrudåsen | Når: 21.11.20

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.