Østfold-fotballen starter opp igjen etter viruspause

NTB
NTB
1 minutter lesetid

All kampaktivitet i regi av Østfold fotballkrets går som normalt fra og med kommende mandag.

Det bekrefter kretsen på sine Facebook-sider fredag.

Aktiviteten i barne- og ungdomsfotballen har vært satt på vent de siste dagene som følge av smitteutbruddet i Fredrikstad og Sarpsborg. Fra mandag kan kampene igjen avvikles i henhold til terminlistene.

«NFF Østfold fant det, på grunnlag av frykt og usikkerhet i mange klubber, riktig å ta en timeout da smitteutbruddene i Sarpsborg og Fredrikstad og senere i Indre Østfold (Mysen) var på sitt høyeste», skriver kretsen.

ANNONSE

Nå er det ikke lenger grunn til å være «føre-var» med hensyn til det som har vært en uoversiktlig situasjon.

«Og vi understreker derfor nok en gang: Ingen helsemyndighet har lagt restriksjoner på fotballaktivitet p.t. og det kan derfor ikke anses å medføre økt smittefare å spille fotballkamper», heter det i fredagens melding.

(©NTB)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.