Sindre Lysø. (Pressefoto)

Innstilt som generalsekretær for to nye år

Sindre Lysø (24) fra Rygge er av valgkomiteen til AUF innstilt som generalsekretær i AUF for to nye år.

– Jeg er medlem i AUF fordi jeg drømmer om et samfunn der alle er like mye verdt og har like muligheter uansett hvor man kommer fra. Etter 8 år med høyreregjering har forskjellene økt, flere unge står nå helt utenfor arbeidslivet og vi ligger milevis bak når det gjelder å skape nye grønne arbeidsplasser som tar hensyn til klimaet. Vi trenger en regjering i Norge som setter fellesskapet og like muligheter først, sier Lysø i en pressemelding.

Han ser frem til å jobbe for valgseier og en ny Arbeiderpartiledet regjering i 2021. Lysø sier at AUF er mer klare enn noen gang til å stå på i valgkampen.

– Vi har jobbet godt de siste årene med å reformere og styrke hele organisasjonen vår, sier han.

Fylkeslederen er fornøyd

– Sindre har gjort en utrolig god figur i både i rollen som generalsekretær og som representant fra Østfold de to siste årene. Han har satt i gang et viktig arbeid med å modernisere organisasjonen, og vi setter stor pris på at får fortsette dette arbeidet i tiden fremover, sier fylkesleder i Viken, Tobias Linge i pressemeldingen.

ANNONSE

Dersom landsmøtet gir sin støtte til valgkomiteens forslag vil Lysø være den første generalsekretæren i AUF som får gjenvalg siden år 2000.

Landsmøtet til AUF avholdes 15.-18.oktober 2020.

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Stenges for arrangementer ut oktober

Se bilder fra åpningen av Vang-stua