Ikke lenger behov for munnbind i kollektivtrafikken i Indre Østfold

Adrian Sellstrøm
1 minutter lesetid

Under regjeringens presskonferanse fredag ettermiddag, fortalte helseminister Bent Høie at anbefalingen om bruk av munnbind på fulle busser og tog i Indre Østfold-regionen oppheves.

– I bo- og arbeidsregion Indre Østfold med kommunene Indre Østfold, Rakkestad, Skiptvet og Marker er smittesituasjonen tilnærmet normalisert. FHI og Helsedirektoratet har derfor vurdert at man kan oppheve rådet om munnbindbruk i denne regionen.

ANNONSE

Det er fremdeles et høyere smittepress i Oslo, og derfor anbefales fortsatt bruk av munnbind for kollektivreiser til, fra og i Oslo, der en ikke kan opprettholde én meters avstand. Anbefalingen gjelder for nok en uke.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.