Therese Søhol Henriksen. FOTO: Sille Kasin og Rebecca Ballestad-Mender/ Norges Rytterforbund

Klart for festhelg i Drammen

Startskuddet for CSIO3* i Drammen har gått. Høydepunktet man er vant til å nyte er på vårparten, men på grunn av koronapandemien måtte dette utsettes. Nå er det klart for festhelg på Gjelsten Arena i Drammen.

Med strenge smitteverntiltak på hele stevneplassen, går arrangøren i gang med oppgaven og har ønsket deltagere både fra Danmark, Finland, Storbritannia, Tyskland, Irland og Sverige i tillegg til våre norske ryttere velkommen til Drammen og Gjelsten Arena.

Norges beste sprangryttere møter på konkurranse fra flere land med søndagens Kingsland Nations Cup som et høydepunkt.

– Vi er dypt takknemlige for at det ble mulig for oss å arrangere dette stevnet, dette er et viktig stevne for rytterne på mange måter. Vi er svært glade også for det faktum at vi har totalt fem nasjoner til start i Kingsland Nations Cup på søndag, sier stevneleder Eirik Berentsen i en pressemelding.

– Vi har rutine fra flere stevner tidligere i sommer når det gjelder smittevern, og selv om det er en stor og utfordrende oppgave å ta på seg å arrangere et internasjonalt stevne under de forhold som koronapandemien fører med seg, så er vi glade og stolte over at vi kan gi rytterne denne muligheten til å konkurrere her i Drammen, sier han.

De fem nasjonene som er klare på søndag er Norge, Danmark, England, Irland og Tyskland. De som skal representere Norge er blant annet Therese Søhol Henriksen fra Degernes.

I tillegg skal også Johan-Sebastian Gulliksen, Geir Gulliksen, Victoria Gulliksen og Fredrik Berg Seim representere Norge.

Fredag ettermiddag klokken 17.00 er det tid for Oxer CSIO3* Grand Prix, en 1,60 m klasse som gir poeng på verdensrankingen.

ANNONSE

Lørdag er to store høydepunkt Teleplan CSIO3* 1,50 m Derby og Gjelsten Holding Championat CSIO3* 1,45 m.

Søndag klokken 11.00 begynner Kingsland CSIO3* Nations Cup 1,45 m.

ClipMyHorseTV.com streamer live fra hele stevnet

Start og resultatlister her (ekstern lenke)

Kilde: Pressemelding

ANNONSE

ANNONSE

– Så langt har ingen av de to partiene ment noe om planene for Gislingrud

Solid årsdebut for G13