Fortsetter suksessen

Pressemelding
2 minutter lesetid

Kommer til utvalgte hotell i høstferien.

Da nye reiseråd satt en stopper for alle barnefamiliene som hadde bestilt reiser til et av Vings mange familiehotell i sommer, besluttet reisearrangøren å arrangere hotellopphold med barneklubber i Norge i stedet.

I samarbeid med Nordic Choice tilbød de overnattinger på ulike hotell hvor barna kunne møte de populære maskotene Lollo & Bernie.

– Hvert år møter titusenvis av familier Lollo & Bernie på våre mange familiehotell. Maskotene er også ekstremt populære på Youtube, hvor blant annet dansen deres har mer enn 38 millioner visninger. ­I sommer hadde vi nesten 2.000 gjester på Nordic Choice – Lollo & Bernie. Det var veldig gøy å se at så mange valgte å tilbringe sommeren med dem her i Norge, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

ANNONSE

Nå gjentar Ving suksessen i skolens høstferie. Da bytter Lollo & Bernie ut solsenger på eksotiske strender og flytter inn på Quality Hotel Sarpsborg og Quality Hotel Skjærgården.

 – Det blir Meet and Greet, Kids Club (0-7 år) og Teen Lounge (8-11 år) alle dager i høstferien. Gjestene kan velge mellom en 2 eller 3- netters pakke, og det inngår frokost alle dager samt middag to av dagene. I tillegg kommer våre gjester gratis inn på hotellenes badeland, forteller Røhr-Staff.

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.