Den 27 år gamle mannen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død i Sarpsborg, fremstilles for fengsling lørdag. Jenta ble funnet død på dette hotellet. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

26-åring blir begjært fengslet etter dødsfall

Den 26 år gamle mannen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død i Sarpsborg, fremstilles for fengsling lørdag, ifølge lokale medier.

Politiet hadde fredag ettermiddag ifølge Sarpsborg Arbeiderblad fortsatt ikke fått den foreløpige obduksjonsrapporten. Uavhengig av den, vil politiet begjære den siktede fengslet.

– Det er en 15 år gammel jente som opprinnelig ikke er fra Sarpsborg, men som har hatt lokal tilhørighet her i det siste, sier etterforskningsleder Kai Andersen i Øst politidistrikt til NRK.

Mannen, som ble pågrepet torsdag ettermiddag, er siktet for å ha hensatt jenta i en hjelpeløs tilstand. Han er godt kjent av politiet fra tidligere.

ANNONSE

Ifølge politiet kjente mannen og den avdøde jenta hverandre.

Politiet fik melding i 14.30-tiden torsdag om funn av en død person på Hotel 1016 Olav Digre i sentrum av Sarpsborg. 26-åringen ble pågrepet kort tid etter.

(©NTB)

ANNONSE

ANNONSE

Åpner for togtrafikk 24. august

Nå kommer uværet – unngå flyvende trampoliner