Filip Diskerud. (Foto: Hannah Skjolden)

Valgt som fylkesleder i AUF

Filip Diskerud fra Ørje har siden 2018 vært aktiv i AUF. På det ekstraordinære årsmøtet 19. august ble han innstilt som ny leder for AUF i Østfold.

– Jeg takker veldig for tilliten medlemmene har gitt meg, og gleder meg veldig til å komme i gang med å løfte AUF i Østfold til nye høyder, og med flere gjennomslag i Arbeiderpartiet. Det er ingen enkel oppgave, men med litt systematisk jobbing, og sammen med det dyktige fylkesstyret kan vi få til det meste, sier Diskerud til indre24.no.

På den tiden han har vært aktiv i AUF har han hatt ulike tillitsverv i Indre Østfold AUF, samt at han også har briljert som fylkessekretær for først Østfold og så Viken.

Engasjert 22-åring

Den unge Ørje-mannen brenner for å bekjempe barnefattigdom og utjevne forskjeller.

– Filip er opptatt av levedyktige lokallag som takler generasjonsskifter. Han sitter nå også i AUF sitt sentrale medlemsutvalg og har tidligere hatt en viktig rolle i utviklingen av AUF sin ettervervingskampanje, står det å lese i valgkomiteens innstilling.

ANNONSE

Per dags dato bor han i Oslo, og studerer økonomi og administrasjon på NMBU i Ås. I perioden 2019 til 2023 er Diskerud folkevalgt i Marker kommune.

– Filip er opptatt av organisasjonsutvikling, og at AUF skal ha aktive lokallag og avdelinger. For Filip er det viktig å utfordre og styrke de han skal jobbe sammen med i fylkesstyret, skriver valgkomiteen.

(Kilde: AUF Østfold)

ANNONSE

ANNONSE

Vannavstenging på noen adresser

UP holdt kontroll i Mysen