Følger tiltakene som er satt

Indre24
1 minutter lesetid

Askim og Mysen videregående skole følger opp tiltakene som ble satt av Indre Østfold kommune søndag. Denne uken var det planlagt fysiske utviklingsdager for lærerne, men på grunn av de siste dagers situasjon er dette gjort om til digitale opplegg.

– Samtidig forbereder vi oss på å måtte gjøre innstrammende smitteverntilpasninger av skolestart den påfølgende uken, sier de to skolenes rektorer Vigdis Gjerberg og Janne Ruud Østby til viken.no (ekstern lenke)

Rektorene har løpende og god kontakt med kommunen om utvikling og oppfølging av koronasituasjonen. I tillegg rådfører de seg med Viken fylkeskommune sin skoleledelse og beredskapsledelse.

Mulige endringer

Foreløpig er det for tidlig å si noe om hvilke tiltak som gjøres til skolestart, dersom situasjonen ikke endres de siste dagene.

ANNONSE

– Nå gjelder det at alle overholder kommunens strakstiltak for uke 33, og så håper vi bildet ser annerledes ut når mandag 17. august kommer. Vi vil uansett bruke kommende uke på å forberede oss på en alternativ skolestart, som er trygg og i tråd med kommunens smittevernfaglige vurderinger, understreker de.

Kilde: Viken fylkeskommune

Mysen videregående skole. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.