Gospel Explosion. (Pressefoto)

Nå kan du få synge i kor en helg til ende

De fleste som liker å synge sammen med andre har siden mars hatt begrensede muligheter til dette. Men nå har du muligheten igjen.

Fra 7. til 9. august arrangerer Gospel Explosion og Leif Ingvald Skaug sommerworkshop i Hærland kirke.

– Det blir øving og fellesskap (med alle smittevernshensyn) med mål om å bli bedre til å synge, samt ha en liten mini-streaming-konsert søndag kveld. Pga smittevernsrestriksjoner er det plass til kun 63 sangere, og 40 av disse er allerede opptatt, skriver Skaug i en pressemelding.

Han legger også til at det kommer sangere fra hele Norge, og at de har plass til noen til.

– Vi tror dette blir sommerens heftigste koropplevelse, og en fantastisk god start på høsten! Liker man å synge, men ikke synger fast i kor, er man selvfølgelig også hjertelig velkommen, avslutter Leif Ingvald Skaug.

Leif Ingvald Skaug. (Pressefoto)

Lang ventetid på koronatelefonen

Laserkontroll på E18