Illustrasjonsfoto: Adrian Sellstrøm

Ingen smittede i Skiptvet

Pr. dags dato er det ingen som er koronasmittet i Skiptvet.

– Kommunelegen og kommunens ledelse er veldig fornøyde med hvor flinke innbyggere, lag og foreninger og andre i Skiptvet har vært til å følge retningslinjene og til å ta hensyn til hverandre, melder Skiptvet kommune på sin nettside.

Må avtale besøk

Dersom du skal besøke Sollia bo- og servicesenter må du avtale dette med avdelingen før man kommer. På sin nettside melder Skiptvet kommune at man kan ringe avdelingen direkte eller sentralbordet på Sollia på tlf 69 80 61 00.

ANNONSE

– Vi gjør også oppmerksom på at alle som har vært på reise til utlandet og som skal besøke sine pårørende på sykehjemmene har 10 dager karantene etter hjemkomst. Dette gjelder også såkalte grønne land og regioner, som for eksempel Sverige og Danmark, skriver de videre.

ANNONSE

ANNONSE

Fører fremsto som ruset

Rekordmange jenter søker guttedominerte linjer på videregående