Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Bil havnet rett i veggen

Politiet i Øst melder klokken 20.34 tirsdag at nødetatene er på vei til Kåen i Rakkestad, hvor en bil skal ha kjørt rett i veggen ved togundergangen.

Det skal være to personer i bilen, og vitneforklaringer på stedet tyder på at begge er påvirket.

– Ingen skadd på stedet, men bilen må berges. To godt berusede Litauiske menn på stedet som nekter å ha kjørt. Hevder fører har løpt fra stedet. Fester ingen lit til historien. Begge fremstilles for blodprøvetaking, melder politiet.

– De ble tatt kjørt til arresten på Grålum hvor de har tilbrakt natten. Politiet har opprettet sak og de to vil blir avhørt i løpet av dagen (onsdag), opplyser Kai Andersen, kriminalsjef ved Sarpsborg politistasjon til Rakkestad Avis.

Kjørt til sykehus etter ulykke

Fører fremsto som ruset