Med seg har Leif Ingvald Skaug sangere fra Gospelkoret INC. (Pressefoto)

Åpner dørene for publikum igjen

Konsertserien “Organisten Inviterer” har helt siden første koronakonsert 19. mars med Lewi Bergrud vært fri for publikum, men nå åpner de også opp for publikum.

– Vi har hatt litt sommertesting på Fangekasa i Aremark med 2 allsangskvelder, og tenker at nå tar vi også sjansen i Hærland kirke, men med strenge smittevernshensyn, sier organisten selv, Leif Ingvald Skaug.

63 billetter tilgjengelig på tirsdag 4. august kl. 19.00 og torsdag 6. august kl. 20.00 i Hærland kirke.

– Det er mange som har etterspurt mer av duoen «Skaug & Simonsen», så vi setter opp en konsert på tirsdag med fullt band, som også blir første gang vi prøver i koronatid. Det blir variert sommermusikk, med slipp av Petter Simonsens 3 singel, og mye godt stoff, lover Leif Ingvald Skaug.

Den blir også streamet, men det blir altså mulig å endelig få med seg en live-konsert i Hærland kirke igjen. Musikerne er Tom Arne Fossheim på trommer, Nils Einar Vinjor på gitar og Leif Johansen på bass.

(Saken fortsetter under bildet)

Petter Simonsen. (Pressefoto: Javier Berrocal)

3 millioner minutter

Siden alt stoppet opp i mars har det blitt sett mer enn 2,6 millioner minutter med musikk fra Organisten og korøvelser med Gospel Explosion fra Indre Østfold på nett.- det er jo helt ville tall, og når man vet at en av sangene alene har blitt vist 1,5 millioner ganger i tillegg, er det ingen tvil om vi kommer til å fortsette med å streame diverse arrangement også framover, fortsetter Skaug. 

Stupbratt læringskurve

Med seg på det tekniske har “Organisten inviterer» hatt Ole Øyvind Heier og AO Produksjon fra Indre Østfold.

– Uten dem hadde ikke dette gått i det hele tatt, påpeker Skaug. Både streaming, bilde, lys og lyd har blitt håndtert så bra at mange i bransjen ser til Indre Østfold for inspirasjon, tips og råd.

Hovedsatsing i Norge

– Det er også litt morsomt at hovedsatsingene på nett til Den norske kirke nå i vår og sommer har bestått av sendinger fra Oslo Domkirke, Nidarosdomen… og Hærland Kirke. Og vi fortsetter med det hvertfall ut august, og det blir Gospelnight med ønskesanger allerede torsdag 6. August, forklarer organisten.

Med seg har Skaug sangere fra Gospelkoret INC.  

– Og da blir det også mulig å oppleve dette live. For de som ønsker det er det viktig å komme i god tid, da sendingene starter presis, avslutter Leif Ingvald Skaug.

(Pressemelding)

Leif Ingvald Skaug. (Pressefoto)

Landsskytterstevnet på hjemmebaner

Grillvekst i norske butikker