Terje Nordgarden. Pressefoto: Kim Rognmo

Terje Nordgarden spiller i Mysen

MYSEN: Han har spilt over 1000 livekonserter rundt om kring i USA og Europa. Fredag kveld kommer artisten Terje Nordgarden til Folk Kulturkafé med sitt nye album KORSVEI. Dette er hans første på norsk.

– Singelen KORSVEI har gått på NRK P1 nå i over 18 uker og albumet har høstet gode kritikker. Stavanger Aftenblad ga terningkast 5 og skrev: «Nordgarden har gjort mye bra på engelsk, men dette er likevel hans beste plate.» Hamar Arbeiderblad ga også 5 stjerner og skrev: «Gåsehud, eleganse & tårer», opplyses det i en pressemelding.

Nordgarden varmet opp for foran A-HA foran 10 000 tilskuere på Hamar. I vinter spilte han sammen med blant annet Amund Maarud, Knut Reiersrud og Vidar Busk i Royal Albert Hall.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Mindre branntilløp i leilighet

Nattarbeid på Østre linje