Døde av skuddskader

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

ASKIM: Politiet melder i en pressemelding torsdag ettermiddag at den foreløpige obduksjonen viser at Christian Halvorsen døde som følge av skuddskader.

– Vi har gjennomført flere vitneavhør i saken, og jobber nå med å danne oss et bilde av hva som har skjedd. Vi er fortsatt interessert i opplysninger som kan belyse saken, og vil fortsette med avhør av vitner, sier politiinspektør Agnes Beate Hemiø.

Etter drapet i Askim søndag kveld har politiet mottatt flere tips. Men av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å kommentere opplysninger som har kommet frem gjennom vitneavhør eller tips.

– Foreløpig har ingen status som siktet eller mistenkt i saken. Vi etterlyser fremdeles flere vitner i saken, sier Hemiø.

Ønsker tips

I pressemeldingen melder også politiet at de ønsker kontakt med personer som har vært i nærområdet til Tømmeråsveien mot Sekkelsten like utenfor Askim, i tidsrommet mellom 17.00 og 22.00. Personer som har informasjon som kan bidra til å belyse saken oppfordres til å ta kontakt.

ANNONSE

Disse bes ta kontakt på telefon: 64 99 40 60 eller via politiet.no: https://tips.politiet.no

Politiet har gjennomført flere tekniske undersøkelser på åstedet med bistand fra Kripos.

– De tekniske undersøkelsene vil fortsette i tiden framover parallelt med den taktiske etterforskingen.  Vi er foreløpig ferdige med undersøkelsene utendørs ved åstedet, men fortsetter inne på avdødes bopel. Vi etterforsker fremdeles saken bredt, sier Hemiø.

Hemiø forteller også at selv om gjerningspersonen ikke er pågrepet, så er det ingen omstendigheter i denne saken som tilsier at folk i Askim skal være bekymret.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.