Brynjard Rønningen er 54 år og bor i Rakkestad. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Ny områdedirektør for utdanning og kompetanse

Brynjard Rønningen, rektor ved Mysen videregående skole, starter i ny jobb 1. august. Han overtar stillingen stillingen som områdedirektør innen utdanning og kompetanse, for området sør/vest i Viken fylkeskommune.

Han overtar etter Guri Færder som går av med pensjon.

– Vi er svært godt fornøyd med valget. Brynjard Rønningen har lang ledererfaring både som rektor, kommunalsjef og opplæringsdirektør. Nå gleder vi oss til å jobbe med ham i en annen rolle, sier fylkesdirektør for utdanning og kompetanse Solveig Olsen til viken.no (ekstern lenke)

Skolens assisterende rektor Janne Ruud Østby overtar rektorrollen frem til ny rektor er ansatt.

Havnet i autovernet – fører lettere skadd

Ønsker tips etter hærverk på gapahuk