OPTIMISTER FOR SITT LOKALMILJØ: styret i Mysenregionen AS består av fra venstre Rune Lysaker, Marit Vikingstad Udahl, Anders Gimmingsrud, Tore Grefslie, Nils Thomas Nøkleholm, Brynjar Rønningen og Erik Unaas, og foran Camilla E. Korterud og daglig leder Monica Strand. Marit Bjørnland var på reise årsmøtedagen. (Foto: Tommy Svendsen).

Med stor tro på Mysen

Gjenvalg over hele linja, med styreleder Anders Gimmingsrud i spissen, da medlems- og næringsforeningen Mysenregionen AS hadde årsmøte på Mysen videregående skole sist uke.

– Vi har stor tro både på Mysen by, områdene rundt – og hele fellesskapet med naboselskap og kommunen i Indre Østfold, sier bilforhandler Anders, som har ledet foreningens styre siden 2014.

Mysenregionen, med aner tilbake til 1923, opplever økt oppslutning tross vanskelighetene i kjølvannet av Covid-19. Det er tydelig at stadig flere ser verdien av fellesskapet også i vanskelige tider, nå nærmer medlemstallet seg 150.  

Aktivitetslisten som daglig leder Monica H. Strand presenterte var lang.

– Vi skal jo både bistå og jobbe med de små, trivelige spesialforretningene i Mysenbyen, med nærings- og handelsområdene på Ramstad og Brennemoen/Morenen og et rikt jordbruk. Og så er det jo hyggelig og inspirerende at vi har Østfolds største arbeidsplass, Nortura Hærland, med 700 ansatte, sier Monica, som er handels- og næringsforeningens første daglig leder i hel stilling.

2020 blir et år for “historiebøkene”. Med nye Indre Østfold kommune, de fleste offentlige ledere og politikere flyttet til Askim, nye rutiner, Corona 19-epidemien og store endringer i nordmenns hverdag.

– Men det gir oss også muligheter. Vi kjører lokalhandel-kampanje, vi bygger stolthet, vi viser mye dugnadsånd  og vi ser på kreative former å møte innbyggere og skape aktivitet, sier Strand og nevner f.eks. “Spaserdagen”.

Både hun og Gimmingsrud ser mange ønsker å satse også i denne delen av kommunen, og er overbevist om fortsatt arbeidsplassvekst.

Spaserdagen MY 20. juni

– Vi får en sommer hvor folk er mer hjemme, derfor bruke byen – gå ut og spise, handle og være aktiv mer lokalt.

Lørdag 20. juni kommer “Spaserdagen i Mysen”, en litt annerledes handlekampanje (med fortsatt MY-tiltak)  hvor innbyggerne kan være med i  trekningen av en bil hvis man handler i utvalgte butikker i Mysen og omegn dagene i forkant.

Styret i 2020/21 består av

Anders Gimmingsrud (Bergerkrysset Auto). Rune Lysaker (Ferda Mysen AS), Marit Vikingstad Udahl (Villa Mat og Mer), Tore Grefslie (TTC Norge AS), Nils Thomas Nøkleholm (Eidsberg Sparebank), Brynjar Rønningen (Mysen videregående/Viken fylkeskommune), Erik Unaas (selvstendig) ,Camilla E. Korterud (CW Korterud) og Marit Bjørnland (AdolfsenGroup).

(Pressemelding)

Marit Bjørnland er også med i styret. (Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen)

– Vi får ha klassene sammen igjen!

Travel pinsehelg for politiet